Publicat per

Presentació

Hola, soc la Cristina Cano, tinc 27 anys i soc de Vic, (una ciutat propera a Barcelona)

Actualment treballo d’Auxiliar de infermeria en un hospital i paral·lelament estic en plena publicació d’un llibre que vaig escriure, que es diu “La batalla de los seis reinos” .

Sempre m’ha agradat molt llegir, vaig començar quan tenia nou anys mes o menys, i als dotze vaig començar a escriure les meves pròpies histories. I tot i que sempre he estat centrada en els estudis de ciències, m’agradaria ampliar els meus coneixements literaris i per això em vaig animar a matricular-me en aquests grau.

Jo crec que l’estudi cultural de la literatura, es l’estudi que es centra en el moviment cultural que hi va haver en el moment que es va escriure aquell text, com podria ser barreges de cultures i amb això també moviments religiosos i intercanvi de diferents idees i punts de vista, mentre que la historia literària, seria mes general i tindria en compte no només la part cultural, sinó la social i l’econòmica.

Moltes gracies.

Debat2el Presentació

  1. Montse Lecha Soler says:

    Hola Cristina,

    Quina enveja en llegir que havies escrit les teves històries, jo encara ara no ho he fet… i m’agradaria molt.
    Pel que fa a les teves preguntes se’m crea un dubte: quan dius que la història literària inclouria la part social i econòmica no sé si acabo d’entendre-ho, és a dir, et refereixes al moviment socio-econòmic del moment?

Deixa un comentari